Constantly have to re-activate

General questions about using ExamDiff Pro, ideas for new features, bug reports, and usage tips.
Post Reply
restokes86
New Member
Posts: 9
Joined: Sun Jun 20, 2010 2:21 pm

Constantly have to re-activate

Post by restokes86 »

Since I bought a new PC a year ago, it seems I randomly have to re-activate ExamDiff Pro for no discernable reason. It doesn't seem to be tied to ExamDiff updates or Windows 10 updates. Happens about once a month. Any clue what is going on?
User avatar
psguru
Site Admin
Posts: 2010
Joined: Sat May 15, 2004 4:23 pm
Location: California
Contact:

Re: Constantly have to re-activate

Post by psguru »

This often means that you activated more seats that your license allows. Check out https://www.prestosoft.com/ps_activations.asp to see and manage your activations.
psguru
PrestoSoft
restokes86
New Member
Posts: 9
Joined: Sun Jun 20, 2010 2:21 pm

Re: Constantly have to re-activate

Post by restokes86 »

Ah, I didn't realize that activations were maintained for machines that that I have disposed of. I disabled those activations and I hope all is well now. Thanks.
Post Reply